Buehlow keramik webshop er et lille univers fyldt med unika stentøj keramik til dig, dit hjem og din have. Besøg keramik webshop og lad dig inspirere til større frihed, glæde og kreativitet både i boligindretning, personlig stil og nye have projekter.

GÅ TIL WEBSHOP

Unika keramik i keramik webshop

Keramik i online webshop – det er lige her https://buehlow-keramik.dk

Besøg Buehlow keramik webshop eller værkstedet med butik på Skovhavevej 13 i Svendborg, du vil altid finde unika stentøj keramik for den kræsne køber. Keramik man ikke bare smider ud efter et stykke tid når nyt boligindretning skal ind.

Jeg bestræber mig på at lave unika kunsthåndværk der er stilfuldt, naturprodukt og holdbart. Stentøj ler kan brændes ved meget høje temperaturer helt op til 1.600 grader og over. Dette gør at leret “smelter” helt sammen og keramikken derved bliver både vandtætte, kan gå i opvaskemaskinen og frostsikre.

Foruden mine elegante bord dæk dig kollektioner, i samme stil som nordiske restauranter og mine kreative kunsthåndværk til boligindretning, har jeg,med smil på læben, også en have-kollektion der altid vækker opmærksomhed og og skaber en særlig stemning i enhver have, på enhver terrasse eller balkon.

kan købes i keramik webshop  keramik webshop have pynt sælges i keramik webshop

 

Inspiration og den kreative process.

For mig er hele min arbejdsproces en vandring tilbage i mine egne fodspor. Det giver mig en ro jeg reflekterer i mine værker.

Her ligger det sydfynske øhav dybt i mig. Gennem livet er jeg altid vendt tilbage hertil, både personligt og håndværksmæssigt. Tilbage til den uudtømmelige inspirationskilde der strømmer fra havet, skovene, markerne, de små tidløse landsbyer med bondegårdshaver og huse mærket af århundredes ombygning og tilbygning, havneområder med byhusene med skæve døre, sunkne vægge og små vinduer. Stentøj leret er som mennesker bosat ved havet. Det klarer frost, kraftig sol, vind, regn, næsten al slags modstand.

Forholdet til ens omgivelser; menneskerne, dyrene, planterne og landskabet danner ens spirituelle og etiske sprog. Dette samspil reflekterer jeg ofte i mit håndværk. Naturen er en sanselig og betagende oplevelse. Mange kender naturen, der hvor man er vokset op – kender hvert træ hule, vig – det giver trykhed og ofte søger jeg i leret efter disse indre billeder. Igen og igen.

Dog har jeg igennem livet, levet og rejst i mange lande. Disse minder har i de senere år også præget min inspiration. Når æstetikken i en periode har fået frit løb, vælger jeg ofte en grovere ler, der sender mig en munter lille vise. En vise om hverdagens gang i gamle huse i varme lande, om hønsene i haven, og frøerne i vandhullerne, om havfruerne i havets dybe blå, om feer i roserne, om ensomme dragende fyrtårne på glemte klipper. og drager i kældre på gamle slotte.

Tak til

En stor tak til Bojsen IT, denne webshop var aldrig blevet til noget, uden Allan Bojsens tålmodige vejledning.

Forsendelse af keramik

Alle ordre til Danmark sendes med post Nord.

Webshop med garanti

Buehlow keramik yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

keramik webshop
Inspiration til boligindretning med keramik