Galleri og keramik butik i Svendborg.

Kære kunder, Buehlow keramik butik er åben efter aftale, ring på tlf. 29 64 22 10. 

Min keramik butik nær Svendborg i Tved er et lille univers fyldt med stentøj keramik til dig, dit hjem og din have. Ligger kun 6 minutters kørsel fra Svendborg centrum.

Lad dig inspirere til større frihed, glæde og kreativitet både i boligindretning, personlig stil og nye have projekter.

 

Keramik butik i Svendborg

Kom forbi min keramik butik i Tved nær Svendborg, og hør om, hvor jeg henter min inspiration.

Hvordan definerer vi naturen er det landskabet, planterne, dyrene, gamle oplevelser eller nye oplevelser?  eller er det alt sammenlagt? Forholdet til ens omgivelser; menneskerne, dyrene, planterne og landskabet danner ens spirituelle og etiske sprog. Dette samspil reflekterer jeg ofte i mit håndværk.

Dog har jeg igennem livet, levet og rejst i mange lande. Disse minder har i de senere år også præget min inspiration. Når det stilrene og æstetikken i en periode har fået frit løb, vælger jeg ofte en grovere ler, der sender mig en munter lille vise. En vise om hverdagens gang i gamle byhuse i fremmede lande, om hønsene i haven, og frøerne i søerne, om havfruerne i havets dybe azur blå, om feer i de smaragd røde roserne, om ensomme glemte fyrtårne på toppen af skarpe klipper og drager i skjulte grotter under gamle slotte.

Alle mine produkter er lavet i stentøj keramik.

Stentøj ler kan brændes ved meget høje temperaturer helt op til 1.600 grader og over. Dette gør at leret “smelter” helt sammen og keramikken derved bliver både vandtætte og frostsikre. Pynter både ude og inde.

  • Frostsikker
  • Kan gå i opvaskemaskinen
  • Glasuren er fødevare godkendt og giftfri.
  • Håndlavet unika produkt, så små nuanceforskelle kan forekomme på f.eks. farve og forarbejdning.

Foruden faste designlinjer, udvikler jeg løbende nye design og produkter, så du kan altid blive inspireret til større frihed, glæde og kreativitet både i boligindretning, personlig stil og nye have projekter.