Betaling
Der kan betales med Visa, Visa Electron, Mastercard.

Ordrebekræftelse
Din ordre bekræftes via en elektronisk faktura, som bliver sendt til din mailadresse umiddelbart efter, du har godkendt dit køb.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage, ifølge vores handelsbetingelser. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Skriv blot en mail til mig hvor du skriver, at du returnerer varen indenfor returfristen. Du får tilbageført pengene til det kort, som du har brugt ved købet af modtagelsen af returvaren. De 14 dages returret gælder fra den dag, du modtager produktet på din adresse eller den dag produktet afhentes i pakkeshoppen. Leveringstiden tæller naturligvis ikke med.

Pengene returneres

Pengene returneres på alle ubrugte returvarer, samt fragt. Og krediteres i så fald, at varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returvarerne skal pakkes ind på samme måde, som ved modtagelsen af varerne, således at der er mindst mulig risiko for, at de bliver beskadiget i fragten. Der refunderes ikke penge for returemballage, ligesom der ikke refunderes penge for returporto.
Ved returnering sendes varen til følgende adresse:
Buehlow Keramik ved Kirsten Buehlow
Skovhavevej 13
5700 Svendborg
Returvarer skal ikke sendes pr efterkrav, da de ikke vil blive modtaget.

Beskadigelse af de tilsendte varer
Skulle det ske, at dine varer kommer frem i en beskadiget tilstand, bedes du tage billeder af de beskadigede varer inklusiv emballagen og sende disse billeder sammen med en kopi af din ordrebekræftelse til: Kirsten@buehlow.dk. Dette skal ske senest 2 dage efter modtagelsen af pakken.

Unika produkter
Da der er tale om håndlavet stentøj keramik, kan en vare afvige lidt fra det billede, du har set af varen på webshoppen. Der vil ikke være tale om store afvigelser, men der kan være små nuanceforskelle på f.eks. farve og forarbejdning. Buehlow keramik er derfor ikke ansvarlig for disse små variationer og anser ikke sådanne produkter som mangelfulde eller beskadigede. Hvis du returnerer dine varer pga. dette omtalte forhold, hæfter du selv for fragtomkostningerne.

Reklamationsret
Buehlow keramik yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Kontakt
Skulle du havde spørgsmål til handelsbetingelserne, kan du kontakte mig telefonisk: Onsdag til fredag fra kl. 10 til kl. 14. På tlf. nr.: 29 64 22 10.

handelsbetingelser