Find vej til Buehlow keramik.

Kære kunder, Buehlow keramik butik er åben efter aftale, ring på tlf. 29 64 22 10. 

For at find vej til Buehlow keramik butik i Tved nær Svendborg, skal du vide at, Skovhavevej 13, 5700 Svendborg, er huset vi bor i. For at komme til pavillonen med butikken og værkstedet skal du forbi garagebygningen, og ind af indkørslen lige ved det blå skilt!

Butikken er åben torsdage fra kl. 10 til kl. 17. Jeg åbner gerne butikken efter aftale!

Butikken på Skovhavevej 13, 5700 Svendborg.

find vej til Buehlow keramik

Find vej til Buehlow keramik og hør om Stentøj ler der kan brændes ved meget høje temperaturer helt op til 1.600 grader og over. Dette gør at leret “smelter” helt sammen og keramikken derved bliver både vandtætte og frostsikre. Pynter både ude og inde.

Alle mine produkter er:

  • Frostsikker
  • Kan gå i opvaskemaskinen
  • Glasuren er fødevare godkendt og giftfri.
  • Håndlavet unika produkt, så små nuanceforskelle kan forekomme på f.eks. farve og forarbejdning.

Inspiration til stentøj keramik:

Foruden faste designlinjer, udvikler jeg løbende nye design og keramik produkter, så du altid kan blive inspireret til større frihed, glæde og kreativitet både i boligindretning, personlig stil og nye have projekter.

For mig er hele min arbejdsproces med leret en vandring tilbage i mine egne fodspor. Det giver mig en ro jeg igen reflekterer i mine værker.

Her ligger det sydfynske øhav dybt i mig. Gennem livet er jeg altid vendt tilbage hertil, både personligt og håndværksmæssigt.

Tilbage til den uudtømmelige inspirationskilde der strømmer fra havet, skovene, markerne, de små tidløse landsbyer med bondegårdshaver og huse mærket af århundredes ombygning og tilbygning, havneområder med byhusene med skæve døre, sunkne vægge og små vinduer.

Stentøj leret er som mennesker bosat ved havet. Det klarer frost, kraftig sol, vind, regn, næsten al slags modstand.

Forholdet til ens omgivelser; menneskerne, dyrene, planterne og landskabet danner ens spirituelle og etiske sprog. Dette samspil reflekterer jeg ofte i mit håndværk. Naturen er en sanselig og betagende oplevelse. Mange kender naturen, der hvor man er vokset op – kender hvert træ hule, vig – det giver mig trykhed og ofte søger jeg i leret efter disse indre billeder.

Gå til keramik webshop her.