Buehlow keramik

Buehlow keramik, unika kunsthåndværk og Kirsten Buehlow.

“For mig er hele min arbejdsproces en vandring tilbage i mine egne fodspor. Det giver mig en ro, jeg igen reflekterer i mine værker. Her ligger det sydfynske øhav dybt i mig.

Gennem livet er jeg altid vendt tilbage til Sydfyn, både personligt og kunsthåndværksmæssigt.

Tilbage til den uudtømmelige inspirationskilde der strømmer fra havet, skovene, markerne, de små tidløse landsbyer, gemte slotte og spændende havnemiljøer.”

– Kirsten Buehlow –

Hos Buehlow keramik findes et lille univers fyldt med unika kunsthåndværk i stentøj keramik til dig, dit hjem og din have. Lad kunsthåndværk inspirere dig til større frihed, glæde og kreativitet både i boligindretning, personlig stil og nye have projekter.

 

Buehlow keramik

Pavillon Buehlow keramik

.